Clinica in imagini

Clinica Novo Medica

Clinica Medicală NOVO MEDICA a fost înființată în 2005, din dorința noastră de a oferi pacienților o asistență medicală de calitate.

În Cotroceni, într-un spațiu cald, relaxant dar deopotriva elegant și rafinat, am creat împreună cu arhitecții noștri coordonatele necesare unui centru medical de elita: spații generoase, atmosferă prietenoasă, mobilier modern și accesorii adecvate.

Dotarea cu aparatură modernă în specialitățile oferite, precum și colaborarea cu furnizorii de servicii performante de laborator și imagistică, contribuie la stabilirea unui diagnostic corect și complet.

Personalul medical compus din specialiști de vârf în domeniile lor (cei mai mulți fiind cadre universitare de prestigiu) reprezintă garanția serviciilor oferite.

Nu trebuie uitați nici cei mici, care beneficiază de un spațiu de joacă creat special pentru ei, unde jocurile și jucăriile fac mai plăcut timpul petrecut în clinica.

Clinica are încheiate contracte cu CASMB pentru specialitățile Alergologie și Pneumologie
Va așteptam cu plăcere în clinica noastră pentru a vă oferi servicii medicale de prim rang!

Dr. Roxana Bumbăcea și echipa sa

Suntem o echipă tânăra, dinamică, legată afectiv de pacienți și gravitam în jurul crezului de a le oferi cunoștințele noastre permanent up-datate la standarde europene.

Echipa medicala