Se încarcă...

Despre noi

Bine ați venit la NOVO MEDICA

Unicul centru medical privat de acest fel din București

„Am dorit dintotdeauna să putem acorda consultații într-un loc plăcut, cald și relaxant, unde să avem la dispoziție tot ce ne trebuie pentru a rezolva problemele paciențiilor noștri.

Ne-am apropiat de țelul nostru în spațiul din Cotroceni, unde am petrecut 10 ani frumoși, dar credem că l-am atins aici, în clinica din Strada Vasile Lascăr.

Locul acesta nou ne-a inspirat cu adevărat și am construit pornind de la zero o CLINICĂ așa cum am visat: cu cabinete luminoase, cu spații de așteptare mari (inclusiv pentru copii), cu o recepție multifuncțională și cu multe picturi care să ne înfrumusețeze viața, atât nouă cât și pacienților noștri.

Aici ne-am instalat cu toate echipamentele noastre medicale. Aici este pentru noi ca și ACASĂ – căci petrecem multe ore – și aici încercăm să ne oferim toată priceperea de care dispunem în domeniile noastre”.

Roxana și Dragoș Bumbăcea

Experiență îndelungată

Clinica Novo Medica oferă servicii medicale performante, devenind prin experiența acumulată de-a lungul a 14 ani de existență un centru de referință în diagnosticul bolilor alergice și respiratorii atât la copii cât și la adulți.

Personal medical

Cu înaltă calificare, ce respectă normele internaționale de standardizare a investigațiilor.

Sediu elegant

Dar și aparatură medicală de înaltă performanță pentru teste și explorări funcționale.

Mediu prietenos

Micii pacienți se bucură de existența unui spațiu de joacă special amenajat.

Clinica noastră

surprinsă în câteva imagini

Alege NOVO MEDICA

Doar patru motive din multele posibile